Стартиране на Програмата DIGITRANS: Бизнес Закуска на 11 юни 2024 г.

Стартиране на Програмата DIGITRANS: Бизнес Закуска на 11 юни 2024 г.

На 11 юни 2024 г. се състоя специалното събитие "Бизнес Закуска", организирано с цел представяне на програмата DIGITRANS пред малките и средни предприятия в България. Събитието бе открито от Елина Желева, Управляващ Партньор на launchlabs Sofia, която приветства гостите и подчерта важността на дигитализацията за българския бизнес.

image

Програмата DIGITRANS има за цел да предостави на българските предприятия конкурентно предимство, като им помогне да интегрират нови технологии и да оптимизират своите бизнес процеси. Участниците в събитието имаха възможност да научат повече за това как МСП могат да се възползват от финансовата и експертна подкрепа на DIGITRANS, както и да чуят успешни практики на фирми, които вече са преминали през програмата в началото на годината.

Цитати на организаторите:

Елина Желева, Управляващ директор на launchlabs Sofia и Главен Мениджърски Консултант в проекта DIGITRANS:

"Проектът Digitrans предлага много повече от финансова подкрепа за МСП. Истинската стойност за компаниите е, че имат пряк достъп до екип от професионалисти, които могат да им помогнат да оценят, приоритизират и работят по предизвикателствата на вътрешните си процеси, които са предпоставка за дигитализацията. С лесен процес за кандидатстване се отваря пътя към изключителни възможности."

д-р Бойко Таков, Изпълнителен директор, Изпълнителна агенция за насърчаване на малките и средните предприятия:

"Дигиталната трансформация на икономиките налага непрекъснати и съвместни усилия за създаване на по-напреднала, сигурна и ефективна среда. Убеден съм, че програмата DIGITRANS има потенциала да се мащабира на национално ниво и да играе важна роля в напредъка на процеса на дигитализация за МСП в България."

Научете повече за програмата и как вашият бизнес може да се възползва от нея на www.digitransbulgaria.com.